Solid United speelt tijdens jongerendienst in de Levensbron Rouveen

Rouveen- Solid United geeft op zondag 16 januari om 14.30 uur de muzikale begeleiding in een jongerendienst genaamd de Vierdedienst in GKV de Levensbron in Rouveen. Deze dienst is online te volgen via www.levensbronrouveen.nl. Het thema is: Waardevolle boodschap.

De aanbiddingsband Solid United uit Rouveen is in 2012 voortgekomen uit de interkerkelijke stichting Staphorst United en bestaat in 2022 10 jaar. „Dit hopen we ook op een feestelijke manier te kunnen vieren, net als destijds het 5-jarig bestaan. Solid United bestaat nog steeds en blijft doorgaan. In 2021 is de interkerkelijke stichting Staphorst United wel gestopt”, laat Arianne Lagerburg namens de band weten.

Solid United

De band bestaat uit: pianist Hans, toetsenist Daniël, gitarist Peter, bassist Durk, cájon/djembédrummer George, dwarsfluitist Marjolein en zangers Annelie, Arianne, Jurgen, Fenna en Rebecca. Zo’n acht tot tien keer per jaar begeleidt Solid United de lofprijs en aanbidding in diverse kerkelijke gemeentes. De band bestaat uit christenen uit verschillende kerken in de regio Staphorst die hetzelfde verlangen hebben: samen God groot maken, Hem loven, prijzen en eren met zang en muziek.

Meer info: www.solidunited.nl