Dierenopvang Koningen zoekt baasje. Hondje is gevonden in Rouveen: ‘Deze schat moet toch worden gemist?’

Rouveen/Balkbrug - Dierenopvang Koningen uit Balkbrug vraagt zich af wie het baasje is van een hondje dat is gevonden aan de Molenhoeksweg in Rouveen. Het hondje is op 30 december gevonden maar tot op heden heeft nog niemand zich gemeld.

Het hondje is zwervend gevonden in Rouveen en is wel gechipt, maar niet geregistreerd. „We proberen het nog een keertje. Lieve Pip - zo hebben we haar genoemd - is sinds 30 december in onze opvang. Deze schat moet toch worden gemist?”, vraagt Dierenopvang Koningen zich op Facebook af.

Nieuwe bestemming

De dierenopvang uit Balkbrug heeft inmiddels via Facebook al erg veel reacties gekregen. Een nieuwe bestemming voor het hondje is dan ook al gauw gevonden. Toch hoopt de dierenopvang dat de baasjes van het hondje zich alsnog melden. „Mochten we de baasjes van Pip niet vinden, dan weten wij zeker dat zij een fijne andere plek gaat krijgen. Dank voor alle belangstelling, maar nieuwe vragen voor adoptie van Pip zijn niet meer nodig”, laat de dierenopvang weten

Wie meer weet of zijn hondje herkent kan zich melden bij Dierenopvang Koningen via (0523) 235921, (06)13290529 of mailen naar info@dierenopvangkoningen.nl.

Kijk hier voor meer informatie.