LMB Kooiker draagt witgoedafdeling over aan Wolf Witgoed uit Staphorst

Staphorst - LMB Kooiker uit Rouveen is in het jaar 1896 opgericht als lokale hoefsmid en is inmiddels uitgegroeid tot een landbouwmechanisatiebedrijf en installatiebedrijf. Als nevenactiviteit verkoopt LMB Kooiker ook al decennia lang witgoed, maar daar gaat het bedrijf mee stoppen.

Het bedrijf is gehuisvest aan de Oude Rijksweg 651 in Rouveen. De witgoedafdeling neemt een groot deel van de showroom in beslag. Deze ruimte wil Kooiker graag anders gaan gebruiken en dus neemt het bedrijf afscheid van de witgoedafdeling. Marcel wil echter de klanten wel een adres mee geven, waar ze terecht kunnen met al hun vragen op het gebied van witgoed. Daarom is er contact gelegd met Wolf Witgoed.

Ruime showroom

Wolf heeft aan de Achthoevenweg 16 een ruime showroom waar een breed scala aan apparatuur opgesteld staat. De verkoopmedewerkers met jarenlange ervaring kunnen de klanten uitgebreid voorlichten en de eigen witgoedmonteurs van Wolf Witgoed kunnen snel en vakkundig reparaties uitvoeren of nieuwe apparatuur plaatsen.

Daarom is besloten dat Wolf Witgoed de huidige voorraad van LMB Kooiker overneemt en ook hun klanten welkom heten om te helpen met reparatie of verkoop van witgoed.