Hartstichting Staphorst vindt onderdak bij BKS Meubelen Staphorst Brouwers

Staphorst - Hartstichting Staphorst heeft bij BKS Meubelen Staphorst Brouwers een nieuwe locatie gevonden voor de lessen reanimatie. Waanders was jarenlang het vertrouwde adres voor de lessen van de hartstichting, maar de naderende bouwplannen zorgden ervoor dat er uitgekeken moest worden naar een andere locatie.

Jan Brouwer, eigenaar van BKS, stelt ruimte ter beschikking zodat de Hartstichting haar leden kan verwelkomen. „Reanimatie handelingen moet je blijven oefenen, vandaar dat de Hartstichting afdeling Staphorst heeft besloten om weer van start te gaan vanaf 17 januari”, laat Lambert Schra namens de stichting weten. „Waanders wordt bedankt voor het jarenlang gastvrije ontvangst.”

Kleine groepjes

Gezien de huidige omstandigheden werkt de stichting met kleine groepjes en uiteraard worden de laatste maatregelingen gehanteerd. „De groepen zullen kleiner zijn zodat sneller en efficiënter geoefend kan worden, maar dat maakt ook dat we meer tijd hebben en dus ruimte voor twee groepen op een avond om zo iedereen zo spoedig mogelijk weer een herhaling aan te bieden.”

Het enthousiasme van de leden, die gebeld zijn, is groot, omdat men zich bewust is dat het herhalen bijdraagt aan het efficiënt handelen, mocht het daadwerkelijk nodig zijn. De Hartstichting Staphorst concentreert zich eerst op de herhalingslessen die gegeven gaan worden op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagavond bij BKS Meubelen aan de Wethouder Klompstraat 7 in Staphorst.