Hoe waardevol is het Reestdal? Je kunt het proeven

Veeningen - Het afgelopen half jaar hebben door diverse ambassadeurs in het Reestdal actief meegedacht in het project Waardevol Reestdal. Het rapport van dit onderszoekstraject wordt op donderdag 15 november gepresenteerd in het Dorpshuis ’t Markehuus in Veeningen. Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar.

De vlotte presentatie is in handen van William ten Kate, bekend van TV Oranje. Op deze avond kan dan gestemd worden op de beste ideeën uit dit rapport. Met de top 3 gaat Stichting Ondernemend Reestdal dan samen met betrokkenen actief aan de slag om het Reestdal met leadermiddelen beter op de kaart te zetten. Dit natuurlijk met behoud van de kernkwaliteiten van het Reestdal.

En ondertussen kun je proeven van heerlijke streeklekkernijen uit ons waardevolle Reestdal en luisteren naar de liedjes van Luuks Nijsingh. Interesse om mee te bouwen aan de toekomst van deze mooie regio, meld je dan per omgaande nog aan bij Stichting Ondernemend Reestdal, via een mail naar KroKo@Reestdal.info of via (0522) 443376.

Stemmen

Stichting Ondernemend Reestdal dingt bij de Rabobank Staphorst-Meppel-Steenwijkerland mee met de Coöperatie Weken. Het gaat om het project om het Reestdal met eigen vlaggen zichtbaar beter op de kaart te krijgen.

Alleen als je lid bent van deze Rabobank Staphorst-Meppel-Steenwijkerland kan je een stem uitbrengen op het project. Op de Facebookpagina van ‘vakantie in het Reestdal’ staat een kort promofilmpje van het project.

De stichting wil het Reestdal als gebied beter op de kaart zetten, te beginnen met de vlaggenactie. Jaarlijks brengt de stichting voor de toeristen het Reestdal Magazine uit. Het afgelopen jaar met ook een handige fiets-knooppuntenkaart. Wie ook trots is op het Reestdal en dit project wil steunen, kan tot 15 november stemmen en het Facebookfilmpje delen.