Wandelen langs historische plaatsen in en rond de Wijk

De Wijk/Koekange - De Historische Vereniging De Wijk - Koekange start binnenkort weer met historische wandelingen langs historische plaatsen in het dorp de Wijk en het prachtige Reestdal.

De eerstvolgende wandelingen vinden plaats op zaterdag 9 kuni en donderdag 21 juni. De wandeling wordt verzorgd door een gids van de Historische Vereniging De Wijk - Koekange. De route gaat door het dorp, langs de Dunninger Es, het kerkpad, Dickninge, Voorwijk en via het Veenhovenplein en de Dorpsstraat weer terug bij het startpunt de ‘Wieker Meule’.

De wandeling duurt ongeveer 2 uur en start om 14.00 uur bij de Wijker Molen. Aanmelden voor de wandeling is verplicht. Dit kan tot 12.00 uur op de dag van de wandeling bij Tourist Info Het Reestdal, (0522) 443275 of via dewijk@touristinfohetreestdal.nl. De wandeling gaat definitief door bij opgave van minimaal vijf personen.

In de maanden april tot en met oktober vindt de rondwandeling onder begeleiding van een gids plaats op elke derde donderdag en elke tweede zaterdag van de maand. Voor groepen kan er in overleg op andere dagen een afspraak worden gemaakt.