Veelzijdigheid op Kennis- en informatieavond bij Countus

De vijfde editie van de kennis- en informatieavond voor ondernemers, dinsdag 27 november bij Countus accountants en adviseurs, is bezocht door veel regionale ondernemers.

Op deze avond werden vier mini-seminars gegeven over uiteenlopende onderwerpen.

Mini-seminars

Countus bracht de ondernemende regio op de hoogte van actuele onderwerpen die spelen. Fiscale actualiteiten 2018/2019, de loonactualiteiten 2019, financiële planning en tenslotte een mini-seminar over alles wat er bij komt kijken als je iets overkomt. Hoe zit het dan met de continuïteit van de onderneming? Wat betekenen nu de nieuwe plannen van het kabinet? Twee vragen die in twee verschillende seminars behandeld werden. De mini-seminars stonden onder leiding van de specialisten van Countus.

Groot voordeel

Iedere specialist is op zijn of haar vakgebied volledig op de hoogte van het onderwerp. ‘Dat is het grote voordeel van werken met Countus: binnen het kantoor is er altijd een specialist te vinden op uw vraag in het financiële gebied. En mocht we de kennis niet in huis hebben dan hebben we wel een samenwerkingsverband met een kennispartner’, aldus Martijn Strating, directeur MKB bij Countus kantoor Staphorst.