Mantelzorgers worden in de watten gelegd

Staphorst - De werkgroep informele zorg en mantelzorgondersteuning Staphorst biedt rond de dag van de mantelzorg in november een leuk programma aan voor alle mantelzorgers uit de gemeente Staphorst.

Op woensdag 14 november van 13.30 tot 16.00 uur zijn de jonge mantelzorgers van harte welkom in de Museumboerderij. Hier worden allerlei leuke spelen of andere soorten activiteiten gedaan. Het is leuk voor zowel jongens als meisjes. Aanmelden kan bij r.vandehoek@carinova.nl maar appen of bellen mag ook: (06) 307329933.

Theo Segers

Op maandag 12 november spreekt burgemeester Theo Segers tijdens een bijeenkomst. Dit is de gelegenheid om vragen over mantelzorg te stellen aan de burgemeester. Daarnaast geeft hij een inkijkje in wat hij allemaal gedaan heeft voor hij burgemeester werd in Staphorst. In de pauze zijn er interessante dingen om te bekijken, zoals een striptekenaar, hoe je met stro kunt vlechten en een pop aankleden in Staphorster doopkleding. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. De bijeenkomst begint om 20.00 uur in Museum Staphorst.

Ladies Time

Op dinsdag 13 november is er Ladies Time, met een kleurconsulent, een striptekenaar, verzorging van handen en een klein bloemstukje maken met begeleiding van een bloemist. Deze bijeenkomst begint om 19.45 uur, ook in Museum Staphorst. Opgeven voor beide bijeenkomsten kan bij Femmie Stolte: (06) 22871319, F.stolte@carinoa.nl of bij Eultie Mulder (06) 13075758, e.mulder@carinoa.nl.