Royal Kids biedt workshop timemanagement voor gezinnen

Rouveen - Voel jij je soms ook zo’n ploetermoeder of -vader die alle ballen hoog moet houden? Zak je ’s avonds soms uitgeteld op de bank? Kinderopvang Royal Kids biedt maandag 12 november een thema-avond voor ouders over timemanagement in gezinnen.

De periode waarin je kinderen opgroeien is de meest intensieve periode van je leven. Soms vraag je je af hoe je gezin, werk, je relatie, je sociale leven en de rest ooit in één mensenleven passen. Timemanagement kan helpen. Jeugdarts Karin de Jonge van het CJG geeft 12 november een workshop waarin je even afstand neemt van de dagelijkse hectiek om scherp te krijgen wat in jouw leven soepel loopt -waar je energie van krijgt- en waar nog iets te winnen valt -waar je energie mee kunt besparen. Met elkaar gaan de deelnemers hiermee bezig in een interactieve workshop waarbij volop gelegenheid is om ervaringen uit te wisselen. Je krijgt tips waar je thuis meteen mee aan de slag kunt om je gezinsleven weer wat makkelijker, soepeler en leuker te laten verlopen.

De thema-avond begint om 19.45 uur met een inloop met koffie en thee. De workshop begint om 20.00 uur en is gratis en vrij toegankelijk voor alle ouders.

Opgave is fijn, in verband met koffie en thee en de materialen voor de workshop: info@kinderopvang-royalkids.nl. Voor meer informatie: Rolinda Lindeboom (06) 29793063.