Therapeuten helpen mensen van hun klachten af

Staphorst - Wie last heeft van lichamelijke pijn, slapeloosheid of moeilijk kan ontspannen, kan terecht bij Mensendieck of Cesar therapie. De oefentherapeut biedt tot en met 7 oktober een gratis consult bij de praktijken in Staphorst, Meppel en Nijeveen.

Tijdens het gratis consult helpen de oefentherapeuten klanten om meer duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van hun klachten en of deze verholpen of verminderd kunnen worden. De oefentherapeut is een paramedicus die expert is in houding en beweging. Voor alle klachten van patiënten en cliënten van alle leeftijden wordt een passende behandeling uitgestippeld.

Bij de Mensendieck praktijk aan de Zuiderlaan 146 in Meppel zijn de therapeuten gespecialiseerd in thema’s als klachten bij zwangerschap, slapeloosheid, nek-, schouder- of rugklachten, klachten die te maken hebben met spanning en hernia. Een afspraak maken kan telefonisch: (0522) 292059 of via www.mensendieckmeppel.nu.

De Cesar praktijk in Staphorst is gevestigd aan het Pottieserf 32 en hier kunnen mensen terecht voor chronische pijnen, slaapproblemen, nek-, schouder-, rug- of spanningsklachten. Een afspraak maken kan via (06) 13250564. Voor meer informatie: www.cesar-staphorst.nl.

De collega’s van Cesar Meppel aan de Ezingerweg 56-57 richten zich voornamelijk op chronische pijn, Parkinson, nek-, schouder- en rugklachten en slaapproblemen. Een afspraak maken kan via (0522) 257377 en via www.cesarmeppel.nl.

In Nijeveen kunnen mensen terecht in de praktijk van Beweegwijs.nu aan de van Halsemastraat 12. De specialisatie ligt hier op het gebied van kinderoefentherapie, scoliose en zwangerschapsgerelateerde klachten. Een afspraak maken kan via (06) 36433561. Voor meer informatie: www.beweegwijs.nu.

In alle praktijken worden hoofdpijn en spanningsklachten, arbeidsgerelateerde klachten, rug- en bekkenklachten, arm-, nek- en schouderklachten, ademhalingsklachten, heup-, knie- en voetklachten en chronische aandoeningen behandeld.