Countus legt gevolgen uit tijdens Prinsjesdagdiner

Staphorst - Countus vertaalt de financiële en fiscale veranderingen die Prinsjesdag teweeg brengt graag in toegankelijke en duidelijke taal. De gevolgen van de kabinetsplannen voor ondernemers werden daarom uitgelegd tijdens het Prinsjesdagdiner.

De koopkracht gaat gemiddeld met 1,5% omhoog. Maar wat gaat er fiscaal veranderen en waar kan de ondernemer op inspelen. Franziska van der Tempel en Frans Wind, de belastingadviseurs van Countus, zijn na bekendmaking van de plannen meteen aan de slag gegaan met het doorrekenen van de veranderingen en lichtten op een vakkundige wijze de gevolgen toe. ‘De tips van een belastingadviseur zetten de plannen dan toch net even in een ander daglicht. Ik kan hier wel wat mee!’, vertelt een van de ondernemers.

‘Dit jaar organiseerden we voor de tweede keer het Prinsjesdagdiner. Wat mij betreft doen we dit volgend jaar weer!’, zegt Martijn Strating, kantoordirecteur bij Countus. ‘We hebben het hele diner zelf gemaakt met collega’s, onder auspiciën van een professionele kok in de keuken van ‘Kisteman’. De gastheren en -dames waren werknemers van Countus.