La Vida heropent met knallende kurken

Nieuwleusen - Heren- en damesmodewinkel La Vida – Nieuwleusen opent het nieuwste deel van de winkel op woensdag 12 september. Klaasje en Martin doen een oproep aan alle mannelijke relaties, om gezamenlijk een fles champagne te laten knallen bij de opening. Het nieuwe mannen-logo van La Vida boven de nieuwe ingang van La Vida wordt onthuld om 17.00 uur. Vanzelfsprekend zijn de vrouwen eveneens welkom om deze happening te ondersteunen.

‘Hoogst waarschijnlijk is dit onze laatste stap om onze winkel te vergroten’, zegt Klaasje. Martin en Klaasje hebben dit plan al jaren geleden ingezet met de bedoeling om boven hun eigen zaak te gaan wonen. Zoals elke ondernemer weet, is het hebben van een bedrijf geen kleinigheid. Zeker anno 2018 waarin web-shops, verre reizen en buiten de deur eten, hoog in het vaandel staan. Materiële behoeftes moeten snel worden ingevuld en sparen voor een aankoop lijkt verleden tijd. ‘Wij moeten daarom ook als kledingzaak snel accelereren en bijsturen willen wij deze ‘heb-economie’ kunnen blijven lezen’, zegt Klaasje. Een voorbeeld van bijsturen is de aanschaf van het hippe merk Loavies. Dit modemerk hanteert kleine prijzen voor hippe dames. Vandaag besteld en overmorgen in huis. Hier speelt La Vida snel op in. Niet alleen omdat zij het leuk vindt om te doen, maar eveneens om een hogere omzetsnelheid te bereiken.

Meisje van Vermeer

La Vida is inmiddels omgetoverd en zit in een geheel nieuwe jasje. De styling is gerelateerd aan het ‘Het Meisje van Vermeer’. Het kleurenpalet van dit schilderij heeft Klaasje verwerkt in de aankleding van de nieuwe zaak. Let hierbij op de meubels, het behang, de paskamergordijnen en authenticiteit van gebruikte materialen in de herenzaak. Zoals de grove structuren van stofverwerking, verroeste golfplaten, touwen en steigermaterialen en beton. Doe hierover een sausje van het oerwoud en geniet bovenal tijdens of na aankoop van nieuwe kleding van de gezelligheid en sfeer onder het genot van koffie of een drankje aan de bar. Wie benieuwd is naar de nieuwe winkel: schroom niet en kom gerust even binnen kijken.

Cadeautip: een (goedkope) fles champagne om zelf de opening letterlijk knallend in te luiden om 17.00 uur.

La Vida is te vinden aan de Burgemeester Backxlaan 11- 15 in Nieuwleusen, (0529) 482719.