Rallyteam Brouwer-Hesselink is present in Hellendoorn

Nieuwleusen - Rijder Bert Brouwer uit Nieuwleusen en navigator Marcel Hesselink uit Vriezenveen doen op 14 en 15 september mee aan een van hun thuiswedstrijden en tevens grootste wedstrijd van Nederland: ‘De Hellendoornrally’.

Eerder dit seizoen hebben ze al gereden in Emmeloord, Barneveld en Hardenberg, waar met uitzondering van Barneveld (uitval vanwege kapotte versnellingsbak) mooie resultaten genoteerd konden worden. In Hardenberg werd het duo 4e algemeen en 1e in de klasse.

In Hellendoorn doet het duo mee in de ‘Historics’, een aparte klasse waarin alleen auto’s van 25 jaar en ouder meedoen. Dit staat garant voor een stuk nostalgie en ouderwets rallyspektakel.

Op het programma staan vijftien mooie technische en afwisselende klassementsproeven op het Twentse platteland, waar in totaal zo’n 160 kilometer op snelheid gereden wordt. Vijf op de vrijdagavond en de overige tien op zaterdag. Ook de publieksproef op industrieterrein Bedrijvenpark Twente is weer in het programma opgenomen.

Het servicepark is op industrieterrein ’t Lochter in Nijverdal. Hier kan het publiek de rallyauto’s ook van dichtbij bekijken. De eerste deelnemer zal hier op vrijdagavond rond 19.00 uur over het startpodium gaan. De finish staat gepland op zaterdagavond vanaf 19.00 uur.

De twee gaan ook nu weer hun uiterste best doen voor een goede klassering. Meer over team en sponsoren is te vinden op www.retrorallysport.com en www.rallymax.eu of volg ze op facebook.