Frank Nieman krijgt IDM Supersport 600 wildcard

Staphorst - Met trots kan het Nieman Racing team melden dat Frank Nieman komend weekend van start gaat in het Duitse kampioenschap. Op 7, 8 en 9 september verrijdt het IDM hun wedstrijden op het TT Circuit Assen.

Nieman start in de IDM Supersport 600 klasse. Normaal gesproken rijdt Nieman in het ONK Supercup 600 kampioenschap, waar hij dit seizoen al een tweede plaats wist te behalen en vele top 5 resultaten.

Het Nieman Racing team krijgt deze kans namens de eventsponsoren Dijksma Koudetechniek, Repkon, RR Motorsports, Oosterveen’s Oliehandel en alle huidige sponsoren van het team.

Frank: ‘Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om ook in een ander kampioenschap een wedstrijd mee te racen. Er wordt zeker hard gereden in deze klasse, maar dat geeft des te meer uitdaging voor ons. Ik heb verder geen hoge verwachtingen. Ik hoop vooral veel te leren en het is altijd goed om mijn naam te laten zien in een ander kampioenschap. Ik wil de eventsponsoren & alle huidige sponsoren heel erg bedanken voor deze kans!’

Het hele team wil graag de eventsponsoren & alle huidige sponsoren bedanken, bezoekers tijdens dit evenement zijn dan ook van harte welkom.