Kinderen mogen weer vissen voor de prijzen

Staphorst - Stichting Timotheos houdt zaterdag 22 september in samenwerking met de hengelsportvereniging Staphorst een viswedstrijd voor de jeugd. Alle kinderen van groep 5 tot en met groep 8 zijn van harte uitgenodigd.

De viswedstrijd wordt gehouden worden aan het Rienkskanaal in Staphorst. Hier worden de kinderen vanaf 13.00 uur verwacht ter hoogte van het Geerligsland voor de inschrijving. De wedstrijd start, na het toetersignaal, om 13.30 uur en duurt tot 15.00 uur waarna we de prijzen worden uitgereikt. Na het uitreiken van de prijzen is er nog een mooie verloting waarbij de deelnemers kans maken op mooie visartikelen. Om aan deze wedstrijd mee te kunnen doen hoeven kinderen zich niet op te geven, maar het is wel de bedoeling dat ze minimaal 5 euro sponsorgeld ophalen. Dit geld kunnen ze aan het begin van de wedstrijd bij de inschrijving inleveren.

Kinderen hoeven alleen hun hengel en een leefnet/ emmer meenemen. Voor voer en aas wordt gezorgd. Tijdens deze middag is er een verkooptafel met snoep aanwezig. Voor drinken en wat lekkers tijdens de viswedstrijd wordt gezorgd.

Deze viswedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door AVÉ Bouwservice, BKS Meubelen, Grondverzet Bloemhof - Staphorst B.V., Boer Staphorst, Brouwer Exportcattle B.V., Dons Boomkwekerij, Dons Hoveniersbedrijf, van der Horst visartikelen (Bergerslag 21), R. Kooiker Recycling en Redder Print en Kantoorservice.