Column Dicky Heuckeroth: Drek an de rok

Zo, daar lag ik in bed, even de dag nalopen. Eerst in de Salon in Hasselt en toen met gezonde spanning, redelijk goed voorbereid, meegedaan aan de obstacle run Staphorst. Serieus geen spierpijn

Wat een geweldige ervaring. Complimenten, dit is iets waar wij als Staphorsters trots op kunnen zijn.

Vorig jaar heb ik niet meegedaan, maar ik heb er wel een column over geschreven en in de laatste zin vertelde ik dat ik volgend jaar ook wel in een strak pakkie door de modder wou ploeteren. Nou, er was ene Rolf Tempelman die mij er op FB aan herinnerde. Ik zeg A en ook B en ben volop aan het hardlopen gegaan. Daar stond ik dan gespannen voor de start in het strakke pakkie met t-shirt met daar achterop de tekst.. VOLGEND JAAR DOET ROLF TEMPELMAN OOK MEE!!. Ik zou hem wel even terug pakken…iedereen heeft het gelezen dus hij moet.

De eerste kilometer kon ik niet echt in het ritme komen was gelijk zeiknat en het zaagsel van de eerste obstakel boorde zich een weg in mijn neus. Toen ging het super lekker, ben blijkbaar net een diesel. Iedereen jutte elkaar op als het niet lukte en de toeschouwers moedigden je ook goed aan.

Het was ook heerlijk om even door de bagger en in het water te zijn, fijne afkoeling! De obstakels waren spectaculair en ook complimenten voor de mensen die daar bij stonden en een helpende hand boden als het even niet lukte!

Daar was het einde in zicht, ik hoorde mijn naam, gleed de glijbaan af, bam zo in een bak water met schuim. Je was gelijk weer schoon. Ik was niet kapot, maar wel moe…

Dit moet gewoon volgend jaar weer doorgaan! Iedereen die het heeft gehaald: gefeliciteerd. Deze column gaat op FB en wordt volgend jaar ook gedeeld. Want Rolf is ook een persoon die B zegt!

Dicky Heukeroth verzorgt eens in de twee weken een column in de Staphorster.