Digitaal meedoen voor senioren

Nieuwleusen/Dalfsen - De wereld wordt steeds digitaler. Mensen moeten hierin meegaan.

Omgaan met de computer, laptop, mobiele telefoon en internet lijkt voor velen een peulenschil. Maar soms werkt het niet zo gemakkelijk. Om niet meer om hulp te hoeven vragen, is het handig om een cursus te volgen. De bibliotheek van Dalfsen en Nieuwleusen biedt cursussen aan om mee te gaan met de digitalisatie.

Ze hebben twee bijeenkomsten georganiseerd voor meer informatie. Op vrijdagmorgen 14 september van 10.00 tot 12.00 uur in Nieuwleusen (De Spil, Koningin Julianalaan 10) is de eerste bijeenkomst. De andere bijeenkomst is op woensdagmiddag 19 september van 14.00 tot 16.00 uur in Dalfsen (Trefkoele+, Ruigedoornstraat 108).

De samenleving is complex en er verandert veel. Communicatie gaat steeds meer digitaal. Soms kan een simpele tip of een goede uitleg een wereld van verschil maken. Er is zoveel variatie in manieren om iets te leren. En soms hoeft er helemaal niet zoveel geleerd te worden en gaat het gemakkelijker en sneller dan vooraf gedacht.

Kom naar een van de bijeenkomsten, voor vrijblijvend informatie. Tijdens de bijeenkomst wordt een overzicht van cursusmogelijkheden en plannen voor het komend najaar uitgedeeld. Er is ook voldoende gelegenheid voor vragen, wensen en opmerkingen.