Vrouwen van Nu laat zich zien op Staphorstdagen

Staphorst - Vrouwen van Nu afdeling Staphorst stond met een kraam op de eerste en tweede Staphorstdag. De stand is bedoeld om de organisatie bij de bevolking van Staphorst onder de aandacht te brengen en hun activiteiten te promoten. De afdeling Staphorst heeft ongeveer tachtig leden met vele enthousiaste vrijwilligers.

Op de stand konden bezoekers kaarten en onderzetters met stipwerk kopen en tassen en dienblaadjes met een Staphorster accent. Maar ook waren er boerenjongens en knieperties te koop.

Verder was er een verloting en konden mensen raden hoeveel een emmer met boodschappen kostte. De emmer had een waarde van € 15,17. De gelukkige winnares is Desiree Kasper.

Het seizoen van Vrouwen van Nu afdeling Staphorst staat met haar vele interessante activiteiten weer voor de deur. Op 18 september komen de dames voor het eerst in het nieuwe seizoen bij elkaar in het Dienstencentrum. Belangstellenden zijn welkom een avond bij te wonen om te kijken of Vrouwen van Nu iets voor hen is. Vrouwen van Nu is voor alle leeftijden.