SWS en bibliotheek verzorgen computerlessen

Staphorst / IJhorst - Stichting Welzijn Staphorst (SWS) en de Bibliotheek Staphorst organiseren begin september verschillende computercursussen in Staphorst en IJhorst.

Op maandagmiddag 10 september is er in het dienstencentrum in Staphorst een informatieve en vrijblijvende inloopmiddag van 13.30 tot 15.30 uur. De inloopmiddag is vrijblijvend, maar bij interesse kunnen bezoekers zich wel alvast aanmelden voor een cursus.

Inloopmiddag

Mensen die willen leren hoe een computer of laptop werkt, zelf hun digitale formulieren willen invullen of met Excel willen werken, kunnen langskomen. Docenten staan klaar om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. In het dienstencentrum zijn computers aanwezig, maar een eigen laptop meenemen mag ook.

SWS verzorgt computerlessen voor beginners en gevorderden. Mensen zonder enige ervaring met computers kunnen een cursus volgen, maar ook voor degenen die dat wel hebben, worden er lessen aangeboden.

Cursussen

- Basiscursus omgaan met computers voor beginners

- Vervolgcursus omgaan met computers

- Cursus Digitale Overheid

- Cursus Fotobewerking

- Cursus Excel

Start

Bij voldoende deelname starten de eerste lessen starten op 17 september. De lessen worden gegeven in het dienstencentrum van Staphorst op maandagmiddag van 13.15 tot 15.15 uur en/of in De Poele in IJhorst op woensdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Het aantal lessen varieert van vier tot acht bijeenkomsten.

Meer informatie: Stichting Welzijn Staphorst: 0522-465143 of info@sws-staphorst.nl