CMV Prinses Margriet is blij met nieuwe sponsoren

Staphorst - Begin dit jaar is de sponsorcommissie van Christelijke Muziekvereniging Prinses Margriet een intensieve campagne gestart om de sponsorplannen te presenteren. Hierbij zijn mogelijke sponsoren benaderd. En met succes.

De vereniging is blij met de actieve ondersteuning van de eerste zestien bedrijven die CMV Princes Margriet sponsoren. Dit zijn KaGe Reclame, Harry Brakke Bouw & Advies, Kin&Boer Multi Montage B.V., Steengoed ID, Kin Techniek, Huisman Bouw B.V., Buro De Haan, Kin Machines B.V., Autobedrijf Korterink, Kinderopvang Mathil, Slager Industriele Dienstverlening, R. Veijer Bouw, Hoeve Advies B.V., Stiso Isolatiewerken B.V., Klaas Boer Bouwadvies en Boertjes Makelaardij en Financiele diensten. De vereniging bedankt ook vervoerssponsor BKS Meubelen Staphorst.

Een muziekvereniging kan simpelweg niet bestaan van de inkomsten die zij krijgt door haar optredens, subsidies en lidmaatschap van de leden. Wie ook voornemens is de vereniging te sponsoren, kan contact opnemen. www.cmvprinsesmargriet.nl/info-sponsoring of op Facebook pagina: facebook.com/cmvprinsesmargriet.