Nieuwe draai aan toprestaurant op hoogte

Lichtmis - Het welbekende restaurant La Tour op 55 meter hoogte in ‘De Koperen Hoogte’ aan de A28 bij Lichtmis krijgt een make-over. Vanaf 7 juli maakt het verrassingsmenu plaats voor een nieuw à la carte concept.

Bedrijfsleider Dennis Kronenberg ziet het helemaal zitten. ‘We gaan er helemaal een nieuwe draai aan geven. Het huidige verrassingsmenu maakt plaats voor à la carte dineren op hoog niveau. De gevarieerde kaart heet iedereen welkom en omvat uiteenlopende voor-, tussen-, en hoofd en nagerechten.’ Bijpassende wijnen accentueren de kwaliteit van de kaart. En voor de kleinere gasten is er ook een passend menu samengesteld.

Hennie van der Most

Het restaurant is eigendom van de bekende ondernemer Hennie van der Most, maar werd de afgelopen jaren verpacht. Twee restaurants naast elkaar werkte toch niet helemaal. Nu neemt Van der Most het heft zelf weer in handen en geeft er zijn eigen bekende ‘touch’ aan.

Panorama Restaurant de Koperen Hoogte symboliseert het panoramische uitzicht vanaf de 14e etage. In dit horecacomplex zijn onder meer ook een hotel, grand café, all-in buffetrestaurant, all-in gourmetrestaurant en zonneterras aan de visvijver gesitueerd. Het interieur van het 55 meter hoog gelegen restaurant bij de ‘Lichtmis’ ondergaat ook een restyling die aansluit op het nieuwe concept. ‘Er komen nieuwe tafels en een likje verf. De menukaart wordt per seizoen enigszins aangepast. Als er nieuwe asperges zijn dan serveren we die. Mensen moeten blijvend verrast worden’.

De Koperen Hoogte is vooral bekend geworden om de draaiende restaurantvloer. In ruim twee uur genieten van het panoramische uitzicht dat nooit hetzelfde is. Kronenberg: ‘Nagenieten kan in ons loungegedeelte waar je de zon onder ziet gaan.’

Huren

Het vernieuwde restaurant, de private Dining Room en de Maritieme bar zijn als geheel of apart ook af te huren voor meetings, seminars, bedrijfsfeesten en andere bijeenkomsten in de zakelijke of privésfeer. Doel en entourage van de bijeenkomst kunnen uitvoerig worden overlegd en alle benodigde faciliteiten zijn aanwezig. In de Private Dining Room kunnen gasten op 60 meter hoogte, met hun eigen gezelschap tot circa twaalf personen, genieten van een diner op een intieme locatie.

Opening

Het vernieuwde Panorama Restaurant De Koperen Hoogte opent zijn deuren op zaterdag 7 juli vanaf 17.00 uur.

Meer informatie: www.dekoperenhoogte.nl