Anno Nu viert eerste lustrum

Staphorst - Anno Nu Woon&Cadeau in Staphorst bestaat vijf jaar en dat wordt in het weekend van vrijdag 6 en zaterdag 7 juli volop gevierd.

Vijf jaar geleden werd de deur van de knusse winkel in Rouveen geopend. In de eerste jaren wisten al veel mensen de weg te vinden naar de Oude Rijksweg, waar naast de winkel ook veel workshops werden gegeven en meubels werden opgeknapt in de oude smederij. In november van het afgelopen jaar was de verhuizing naar een nieuw pand aan de Ebbinge Wubbenlaan in Staphorst een feit.

In de afgelopen vijf jaar is Anno Nu uitgegroeid van een winkeltje met voornamelijk brocante items naar een gezellige trekpleister midden in Staphorst met een mooi aanbod moderne woondecoratie, toffe kadootjes en nog veel meer. Uit de hele regio weten mensen de nieuwe winkel in Staphorst te vinden.

Anno Nu biedt naast woondecoratie ook interieurstyling en industriële meubels op maat aan.

Het vijfjarig bestaan wordt op vrijdag en zaterdag 6 en 7 juli gevierd met leuke acties in de winkel. Zo staat er een grabbelton met kortingsbonnen, kun je een kadopakket winnen en ligt er een aardigheidje klaar voor de klanten. Onder het genot van een hapje en drankje kun je lekker rondneuzen in de sfeervolle winkel.

Anno Nu – Woon&Cadeau is te vinden aan de Ebbinge Wubbenlaan 9a in Staphorst. Meer informatie: www.helemaalannonu.nl