Rouveense onderneemsters steken de hoofden bijeen

Rouveen - Vier Rouveense onderneemsters hebben de hoofden bijeen gestoken. Ze zien elkaar niet als concurrenten, maar versterken elkaar.

Na het vertrek van de supermarkt en de bank werd ‘Total Krale’ in Rouveen veel meer dan alleen een tankstation. Het werd een trefpunt; de plek waar de jeugd naartoe gaat om van hun zakgeld een rolletje snoep te kopen. De plek waar je geld kunt opnemen, maar ook de plek waar je heen gaat voor een bos bloemen of een klein cadeautje.

Inmiddels zijn onder het dak van ‘Krale’ vier onderneemsters te vinden die gezamenlijk een leuk cadeau- en bloemenassortiment proberen neer te zetten. ‘Bloemenatelier Rianne’, ‘Figeland woon & kado’, ‘Kado-Creatief’ en ‘SEQ LIFESTYLE’. Volgens de dames blijft het een uitdaging om een gevarieerd en wisselend aanbod neer te zetten.

Onderlinge concurrentie?

Om de vraag of er geen sprake is van onderlinge concurrentie wordt hard gelachen. ‘Waarom zouden we elkaar dwars gaan zitten, als we zoveel aan elkaar kunnen hebben’. Afgelopen week hebben de onderneemsters daarom een gezamenlijke Facebook winactie opgezet met als prijs een cadeaupakket ter waarde van ruim €95,-.

Door deze winactie op alle Facebookpagina’s te plaatsen werd het bereik verviervoudigd en konden mensen bereikt worden die nog niet eerder bij ‘Krale’ zijn geweest. Winnares van de actie: ‘Jolanda van der Vegt’, heeft het mooie cadeaupakket in ontvangst mogen nemen en geeft aan blij verrast te zijn.

De onderneemsters staan te popelen om meer mensen dit mooie concept in Rouveen te laten ontdekken. ‘Koopt u bij een kleine ondernemer, dan wordt er achter de schermen een klein dansje gedaan’, zeggen ze.