‘Ondertussen’ op Wildschutserve

Beeldenatelier Wildschutserve toont vanaf zaterdag 16 juni werk van tien kunstenaars van het Beeldend Collectief Drenthe (BCD). Dit kunstenaarscollectief bestond in 2017 tien jaar. Die gelegenheid werd aangegrepen om een gezamenlijk project te starten; tien leden van het collectief hebben zich de afgelopen maanden laten inspireren door het thema ‘Ondertussen’. Ondertussen is een moment in de tijd; het impliceert het bestaan van verschillende realiteiten, het leven in verschillende snelheden. Ondertussen is ook niettemin, anders dan gedacht; misleidend soms. Denk aan dubbele agenda’s.

Het alledaagse begrip ondertussen kent tal van betekenissen. De kunstenaars van het Beeldend Collectief hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt. Het resultaat is een gevarieerde expositie met tekeningen, schilderijen in olieverf, aquarel, acryl en mixed media, textielkunst, installaties en beelden in brons, keramiek, kunststof en andere materialen.

De expositie ‘Ondertussen’ is tot en met zondag 8 Juli 2018 te zien in Beeldenatelier Wildschutserve , Stapelerweg 29, 7957 NA De Stapel (bij de Wijk). Geopend op zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Op zondagmiddag 8 juli 2018 wordt deze groepsexpositie omstreeks 15.30 uur feestelijk afgerond met een finissage, waarbij de kunstenaars aanwezig zijn om met de gasten in gesprek te gaan en een glas te heffen. Kijk voor meer info op www.beeldendcollectiefdrenthe.nl.