Velux houdt open dag bij Boer Staphorst

Staphorst - Velux houdt zaterdag 16 juni een open dag bij Boer Staphorst en iedereen met interesse kan een kijkje komen nemen. Tijdens deze open dag is een specialist van Velux aanwezig om uitleg te geven over de vergunningsvrije dakkapel. Alle vragen over dit bijzondere product kunnen dan ook direct gesteld worden.

Daglicht en frisse lucht zijn essentieel voor onze gezondheid en mogen daarom ook binnen niet ontbreken. De vergunningsvrije dakkapel van Velux biedt een oplossing en verandert een donkere zolder in een ruimtelijke kamer met voldoende lichtinval en frisse lucht. Vorig jaar had Boer Staphorst de primeur met de opening van het eerste Velux huis van Nederland waarin de Velux dakkapel is te bewonderen.

Maar wat maakt de dakkapel zo uniek? Doordat het raam 10 graden steiler in het dak is gemonteerd dan een gewoon dakraam, creëer je extra loopoppervlakte in de ruimte. De gehele dakkapel steekt ook niet meer dan 60 cm uit, waardoor deze in de meeste gevallen vergunningsvrij is en in een dag is te monteren.

Daarnaast vind je bij Boer Staphorst de dakkapelserre. Deze dakkapel laat daglicht veel verder de ruimte binnen door een slimme toepassing van dakramen. Het dak van de dakkapel bestaat namelijk ook uit ramen. Hierdoor komt er tot wel drie keer zoveel daglicht de woning binnen. Tijdens de Velux open dag bij Boer Staphorst op zaterdag 16 juni kun je zelf zien hoe je met een Velux dakkapel voor meer daglicht kunt zorgen en kunt u al je vragen stellen..

Meer informatie: www.boer-staphorst.nl/velux-dakkapel-serre/