FitFabrique breidt uit naar Nieuwleusen

Nieuwleusen/Staphorst - Michelle Mussche slaat haar vleugels uit naar Nieuwleusen. Na zeven jaar MSM Personal Training in Staphorst is het tijd voor uitbreiding én naamsverandering.

Aan de Evenboersweg 3c opent op 2 juni FitFabrique en vanaf dat moment draagt de vestiging in Staphorst ook die naam. ‘We hebben best veel klanten uit Balkbrug en Dedemsvaart en die zeiden voor de grap ‘kom eens iets dichter bij ons’’, vertelt Michelle Mussche. Toen de locatie in Nieuwleusen langskwam, was de keus snel gemaakt. ‘Als iets goed draait, dan vind ik het leuk om iets nieuws te doen’, legt ze uit. Michelle Mussche wil het concept in de markt zetten als franchisepakket. ‘Alle protocollen die we hebben ontwikkeld in Staphorst, de materialen die we gebruiken en de huisstijl worden in Nieuwleusen meteen goed neergezet.’

Vertrouwde trainers

Voor de klanten in Staphorst verandert er verder niets. Michelle Mussche en de vertrouwde trainers blijven gewoon aan de slag in Staphorst, het is wel zo dat klanten vanaf nu zelf kunnen kiezen in welke vestiging ze trainen. FitFabrique biedt een complete leefstijltraining. ‘Het is bij ons mogelijk personal training te krijgen, we hebben een psycholoog in huis, een fysiotherapeut en een gewichtsconsulent. Als iemand bijvoorbeeld emotie-eet dan sturen hem door naar de psycholoog zodat hij blijvend iets kan veranderen aan de leefstijl’, legt Michelle uit. ‘We werken met kleine groepen van maximaal twaalf personen en met eigen lichaamsgewicht en klein materiaal, zoals kettlebells en touwen.’ De blijvende begeleiding is volgens Michelle Mussche de kracht van FitFabrique. In Nieuwleusen wordt ook gewerkt met de Milon cirkel, een parcours van twaalf cardio- en krachtapparaten waarmee je twee keer per 10 dagen in 35 minuten tijd je hele lichaam kunt trainen.

Opening

De opening van locatie in Nieuwleusen is zaterdag 2 juni om 11.00 uur. www.fitfabrique.nl