Jarig Christelijk Mannenkoor Staphorst feliciteert jubilerende mannen

Rouveen -Het Christelijk Mannenkoor Staphorst, dat dit jaar zijn 50e verjaardag viert, heeft woensdagavond tijdens de ledenvergadering vier jubilarissen gehuldigd. Albert Jan Harkema, Roelof Kin, Wim Logtenberg en Roelof Tuin zijn 25 jaar lid en kregen door voorzitter Bart Hoeve de zilveren G-sleutel opgespeld.

Daarbij hoorde ook de oorkonde van de Koninklijke Christelijke Zangers Bond. De vrouwen van de jubilarissen ontvingen een bloemenhulde.

Aan het 50-jarig lidmaatschap van Roelof Kuiers wordt aandacht worden geschonken tijdens het jubileumconcert dat zaterdag 23 februari plaatsvindt in De Levensbron in Rouveen. Dan zal ook de nieuwe cd ‘… en Hij zal met je zijn’ worden gepresenteerd.

Compostactie

Het Christelijk Mannenkoor Staphorst telde eind vorig jaar een kleine honderd leden uit Staphorst, Rouveen en de wijde regio. Zingende heren zijn altijd welkom.

Begin maart vindt ook de traditionele compost- en potgrondactie weer plaats; dit jaar voor de 25e keer. Deze actie die in de gemeente steeds op veel sympathie mag rekenen, is mede oorzaak voor de gezonde financiële basis van het koor. Het waren Henk Bisschop en Roelof van der Haar die 25 jaar geleden deze geldwervingscampagne op touw zetten. Nog steeds zijn ze als coördinator bij actie deze betrokken. Beiden werden verrast met een ovatie, een waardebon en een boeket bloemen.