Aldi Nieuwleusen heropent vrijdag 15 maart

Nieuwleusen - De vernieuwde Aldi aan de Grote Markt in Nieuwleusen wordt vrijdagochtend 15 maart om 8.00 uur feestelijk heropend. De opening wordt verricht door iliaalleidster Tanja van der Linde samen met wethouder André Schuurman. Het wordt een bijzondere gebeurtenis.

De geur van afgebakken brood is een heerlijke binnenkomer. Daarnaast is het assortiment verrassend en vernieuwend. In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit. De goed geteste producten, bekend als de ‘Trots van Aldi’ geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat. In verband met de verbouwing is het filiaal vanaf dinsdag 5 maart gesloten.

De verwachting is dat het op de openingsochtend een gezellige drukte wordt. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs. Op kraskaarten staan prijzen als multimedia PC’s, Panasonic accu-chroefmachines of tegoedbonnen van maximaal € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer unnen krijgen, is er -zolang de voorraad strekt- een gratis herbruikbare Aldi-tas.

Ruime winkel

De enthousiaste filiaalleidster Tanja van der Linde: “De vernieuwde winkel zal voor verrassingen zorgen. We willen dan ook iedereen uitnodigen om langs te komen op de openingsdag. Naast ons kwalitatief hoogwaardige assortiment tegen een voordelige prijs, wordt de sfeer in de winkel echt verbeterd. We heten iedereen van harte welkom”.

Foodtruck

Om klanten extra te verwennen, staat op de openingsdag een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke verse gerechtjes met de producten van Aldi bereid die klanten gratis kunnen proeven.

Duurzame winkel

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten. Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Papier en folie worden 100% gerecycled. Alle binnen- en buitenverlichting is LED-verlichting. Bij de verbouwing worden regionale leveranciers, installateurs en aannemers betrokken.

De vernieuwde winkel aan de Grote Markt 22 beschikt over genoeg eigen parkeerplaatsen. De openingstijden zijn op maandag tot en met woensdag van 08.00-20.00 uur, donderdag en vrijdag van 08.00-21.00 uur en zaterdag van 08.00-20.00 uur.