Zevensterrenzaak Verscentrum Staphorst is heropend

Staphorst - Welke winkel in Nederland heeft zeven sterren? Niet eentje. Of toch? Verscentrum Staphorst is een zevensterrenzaak. De winkel was anderhalve week dicht om een bijzondere metamorfose te laten plaatsvinden.

Andere, donkere kleuren en lagere stellingen zorgen ervoor dat alles groter lijkt en de klant veel meer overzicht heeft.Keurslagerij Bergerslag, de Echte Bakker Bergerslag en Hilko Jonkman, de echte Groenteman, delen sinds 1994 samen één dak aan de Ebbinge Wubbenlaan en ze vormen samen Verscentrum Staphorst. Niet zomaar een centrum overigens, maar een gecombineerde winkel met maar liefst zeven sterren.

De slagerij heeft er drie, de bakkerij twee en de groentezaak mag ook twee sterren op het raam plakken. Strenge keurmeesters delen die sterren uit als alles goed is. Het Verscentrum Staphorst is al jaren een begrip en trekt klanten uit de wijde omtrek. Een grote supermarkt als buurman doet daar niks aan af. ‘De doelgroep voor een supermarkt is heel anders. We versterken elkaar juist. We hopen nog lang door te gaan.’