Gemeente en Jongerenraad Staphorst organiseren verkiezingsdebat

Staphorst - De gemeente Staphorst en de Jongerenraad organiseren op donderdagavond 14 maart een verkiezingsdebat in het gemeentehuis, in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen van 20 maart.

Tijdens deze avond gaan kandidaat-statenleden met elkaar in debat over onderwerpen als vervoer, duurzaamheid en industrie, thema’s die op dit moment leven in de gemeente Staphorst. Uiteraard is er tussentijds én bij de borrel naderhand uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen aan de verschillende kandidaten.

Het debat vindt plaats op donderdagavond 14 maart vanaf 19.30 uur in het gemeentehuis van Staphorst. Inloop vanaf 19.00 uur. Iedereen is van harte welkom om deze avond bij te wonen. Burgemeester Theo Segers leidt het debat.

'Als je het lastig vindt om te weten waar de verkiezingen over gaan, hebben we op 14 maart een debatavond georganiseerd', nodigt Segers uit. 'We hebben een aantal lijsttrekkers uitgenodigd om te komen vertellen waarom jouw stem zo belangrijk is en wat de Provinciale Staten doen. Je kan in debat met ze gaan en vragen stellen. En wellicht kan je je keus nog maken. Dus ik roep op: kom op 14 maart, vorm je mening en ga op 20 maart stemmen.'