Christelijke Muziekvereniging Prinses Margriet laat van zich horen

Staphorst - Christelijke Muziekvereniging Prinses Margriet uit Rouveen-Staphorst geeft op zaterdag 30 maart haar jaarlijkse voorjaarsconcert.

Tijdens deze avond pakt de voltallige vereniging (fanfareorkest, slagwerkgroep, jeugdorkest, leerlingenorkest en jeugdslagwerkgroep) groots uit. De jonge, zeer talentvolle zanger en pianist Marnix Hoekman uit Nijeveen zal tijdens het concert voor een verrassende aanvulling zorgen. Momenteel oefenen de muzikanten volop om de puntjes op de i te zetten.

Uiteraard wordt een goede, stevige mars gespeeld worden, maar ook prachtige (klassieke) filmmuziek. Het belooft een mooie avond te worden met voor elk wat wils.

Het concert vindt plaats in Staphorst in de sporthal aan de Hoogeweg 21, aanvang 19.30 uur. De deuren van de sporthal gaan om 19.00 open. Halverwege het concert is er een pauze met verloting waarbij prachtige prijzen te winnen zijn, beschikbaar gesteld door diverse ondernemers.

De entree voor volwassenen is € 8,00 en voor de kinderen onder de twaalf jaar € 4,00. Donateurs hebben vrij toegang op vertoon van hun donateurskaart.

www.cmvprinsesmargriet.nl/donateurschap